ГЕРТ ГРУП

С ясни приоритети, амбициозни идеи и правилни решения, ние в „ГЕРТ Груп” винаги сме сред най-добрите в това, което правим.

Защото от полагането на основите на първата ни фирма, в далечната 1993 година, следваме целите си на принципа на взаимното доверие, което имаме с клиентите и партньорите ни.

Водещо за нас е клиентът ни да е доволен, да сме покрили качествено и в срок всичките му очаквания. А партньорите да ни дават като пример за коректност.

Придържали сме се към принципите си във всяко начинание в Европа, в страните от Централна Азия, в далечна Бразилия.

Вече 24 години нашата компания развива повече от успешно дейността си в областта на строителството, туризма, горивата и текстила.
Иновативното управление във всички фирмени направления и непрекъснатият ни стремеж за оптимизиране и усъвършенстване са в основата на високите резултати. Успешни сме, защото в основите на нашия бизнес са поставени като приоритети -дълготрайните отношения, базирани на професионализъм и лоялност, а те са гаранция за успех и стабилно развитие.

Гордеем се с получените награди, от признанието на различни бизнес форуми, където „ГЕРТ Груп” е сочен за синоним на качество и коректност, както в България, така и в други страни на Балканите, в Русия, в Украйна, в Узбекистан и т.н.

„ГЕРТ Груп“ с добро име на 3 континента! За което благодарим на клиентите и партньорите си!

Водещи принципи

Екип
Всички фирми в компанията работят под мотото „Доверие, Ангажираност, Отговорност“ – в тези три думи се корени нашият успех. Успешните сме, защото ги превърнахме в мото на всички наши фирми. Нашите служители, заедно, използват общите предимства и силните си страни, за да отговорят на високите очаквания на клиентите. Екипната работа е от особена важност за компанията и възлова за успешните ни начинания.

Доверие
Доверието е основна предпоставка за успешно партьорство. Ние вярваме в нашите клиенти и получаваме същото от тях. В тази партньорска връзка креативността, откритостта и сътрудничеството са ключови.

Честност
Честността е може би най-силната ни страна. Тя ни позволява да използваме максимално уменията и възможностите си за постигане на поставените цели.

Основната дейност на фирмата е изпълнение на инфраструктурни, жилищни и пътностроителни обекти. Част е от Камарата на строителите в България и притежава удостоверения за:
– Система за Управление на Качеството съгласно международния стандарт ISO 9001:2015;
– Система за управление на околната среда, съгласно изискванията на стандарт ISO 14001:2015;
– Система за управление на здравето и безопасността при работа съгласно изискванията на стандарт BS OHSAS 18001:2007;
– Система за Социално отговорно управление съгласно стандарт SMR/SA 8000,
които успешно прилага в дейността си.

Помагаме на компании да създават и подобряват бизнеса и услугите си в индустрията чрез дълготрайни взаимоотношения.